Referencer

Som nybagt folkepensionist i 2018 tænkte jeg: Hvordan skal jeg bruge mit seniorliv?

Jeg tilmeldte mig, sammen med min kone Anne Kirstines kursus:

Kunsten at leve et langt og lykkeligt liv, gennem Gladsaxe Oplysningsforbund.

Det var et meget givende kursus med gode tips og inspiration til at holde sig i gang og nyde samværet med andre.

Der er også hjælp at hente, hvis man har spørgsmål om at komme i kontakt med forskellige organisationer og patientforeninger, da Anne Kirstine har stor erfaring med seniorer.

Der er ingen løftede pegefingre, men et godt samspil mellem Anne Kirstine og kursisterne.

Efter sommerferien og den gode grillmad m.v. i kolonihaven, så vi et nyt kursus hos Anne Kirstine:

Slankehold for seniorer.

Er du blevet 5 – 10 kg for tung?

Den måtte vi tage op. På en god og hyggelig måde med dialoger – udfordringer – fastholdelse af aftaler - samtaler i gruppen og vejning, har vi begge tabt 7 kg, selv om kurset er gået henover jul og nytår.

Vi har fået et nyt syn på sammensætning af et godt måltid mad med masser af grønsager, uden at skulle undvære et stykke kød eller fisk.

Vi er meget glade for introduktionen til seniorlivet.

Susanne Olsen og Erik Hansen, Søborg. 

 

"Jeg så frem til Anne Kirstines foredrag. Jeg vidste i forvejen noget om sundhed og kost, og det var fint at få sat "ord" på. Jeg var spændt på omfanget af ordet "stress", og her fik jeg en øjenåbner, og har virkelig taget noget med hjem. Ligeledes blev jeg klar over ikke at tænke hver dag på fortiden, som ikke kan laves om, ja, og leve i nuet og acceptere min tilværelse nu !

Det var rart med et lille hold og Anne Kirstine var god til at inddrage os i spørgsmålene på en rolig, venlig og nærværende måde".

Elsemarie  77 år - Kongens Lyngbye

 

"Jeg meldte mig til kurset, fordi det i modsætning til mange andre personlighedsudviklende kurser henvendte sig specielt til seniorer. 
En del af indholdet var måske noget, jeg havde hørt før, men jeg fik uddybet og nye vinkler på det kendte og en masse nyt at vide.  Anne Kirstine fik med sin rolige og imødekommende måde alle på holdet til at åbne sig på en god måde og flere kunne godt have fortsat med at mødes.  Vi fik mange gode råd til brug i hverdagen, selv om det er svært at få ind i sine vaner".   

 Jytte  77 år- Mørkhøj